HTML

A Csehszlovák Rém, partizánok Uhorskoban

Friss topikok

  • Csehszlovák Rém: @Idősebb Lencsés István: mondanám , hogy megtisztelő, de nem. Ha nem lenne egyértelmű: ez a blog r... (2013.10.30. 13:34) Csehszlovák Rém?

Csehszlovák Rém?

2013.10.28. 23:48 Csehszlovák Rém

A Csehszlovák Kémnek, nyílt levél a partizánokhoz egy partizántól,

Barátaim

a csehszlovák kém nyilvánvaló és folyamatos provokációira, aknamunkájára válaszul, mer egy gyökér vagy na. meg azért, mert lehetne ezt értelmesen is. ezekről. megpróbálom ezt, bár nyilván kevesebbszer fogunk az index címlapon szerepelni. 

a mai nap után teljesen zaklatott vagyok. a mai dotoho poszt övön aluli ütés volt, a legalja, egy szar és ez most már sokkal többről szól. be akarom mutatni minél több embernek, hogy a radikális partizánok Uhorskoban jó arcok -is, és van egy olyan jövő, amiről neked fingod sincs. bemutatom mindenkinek a  cseszko valóságot. neked is jobb lenne ezt tenni kém.

szóval a cseszko választások, van idő róla beszélni, mer ugye ma világháborús ünnep (Zeman miatt külön posztot megér a hagyományos állami cirkuszt megelőző rektori meg többi tiltakozás, tudta valaki, hogy a Zeman, igen, az elnöknek a pártja is indult) volt. mi ugye nem nagyon ünnepeljük az eddigi világháborúk végét. 

szóval:

volby2013.pngforrás: volby.idnes.cz (ez amúgy Áno, a Babís megvette a pártalapítást követően, az idnes.cz olyan cseszkoban mint nálunk az index.)

a matekból gyengébbeknek: 200-ből kellene valamilyen formációnak összehozni a min 101-et.

a választási rendszertől megkímélek mindenkit, van egy lóversenyes bája a pártlistáknál, és ennek lesz jelentősége, de amúgy maga a választás példás érdektelenség mellett zajlott, 2002 utáni leggyengébb részvétel mellett, nem volt 60%. +1 furcsa módon a médiában az összes párt képviselője megszólalhatott. lehet ez csak nálunk újság 2013-ban.

szóval a nem igazán eredményes választás két napig ment. péntek szombat. vasárnap meg okoskodás, családi eseménynek hála legalább vasárnap délután már nem kellett ezzel foglalkozni. a lényeg, hogy a komcsik baloldaliak (CSSD és KSCM) nyertek. de ketten kevesek. számtalan variáció ellenére a politizáló oligarcha (BabÍs, ANO) bár nem beszél, simán kijöhet jól a variálásból..(a Schwarzenberg meg mióta bukta az elnökválasztást, elfelejtett csehül beszélni. )

a minta nem reprezentatív, a választások azok. kezdjük a komcsikkal, mer mindenképpen dícséretes, hogy 24 évvel a cseszko -lényegesen sikeresebb- módszerváltás után. ők ott vannak na. ők az entente igazi radikálisai, a komcsik. bár a nagy siker nem jött össze. legalább olyan népszerű partnerjelölt mint a Jobbik lesz jövőre.

a család komcsija a Gyeda. legalább 50 éve kitartóan az. szerinte a német példa az igazi. a nyugatnémet. amúgy kicsit rasszista, a nuszní, odporní, zlí arabokat nem szereti. van annyi slivovica, hogy ezt bátran közönség előtt is felvállalja.

az anyós tutista: leszűkíti kettőre, majd érmét dob fel. nehezen befolyásolható bizonytalan biztos szavazó.

az anyós bátyja tökös gyerek. a falu bikája, ő szerinte egyértelmű, hogy a Monarchia és az osztrákok idején minden jobb volt. Schwarzenbergista, a csehszlovák kém entente ellenes rémálma! Tudja, hogy uhorsko és madarsko valakik szerint egy és ugyanaz. és az is marad. mindenkivel együtt persze, de ezt a csehszlovák kém sose érti meg. ő még mindig azt hiszi, hogy a partizánoknak az számít, hogy hányan mondják a lavórban, hogy ők bizony magyarok. nem. az igazi partizán cseszko hungarus tudatú és nyelvű gyerekeket nevel, aki már nem fogja megérteni, hogy hogy lehettek és jelentek meg a mi időnkben ilyen barmok, mint a csehszlovák kém. 

emberünk természetesen a partizánok barátja, így az enyém is.

az asszony, idnes olvasó, nyilván kikombinálható az oligarchank, Babís hatékonysága. az idnes olyan mint az index ja ez már volt..

a többiek nem szavaztak. após csendben viseli a sorsát.

csehszlovák kém! miközben ezek vannak, ahol te élsz Prágában, mégis a Székelyföldön történt események tartanak lázban, te hungarus tudatú vagy.


az elmúlt pár nap cseszko, uhorsko események margójára a tanulság:

az összes csehszlovák kém roncsolja az idegrendszeremet, és mivel ellenségként kezel, kénytelen vagyok védekezni. támad a tükörnáci (ezt nyúltzam) döbbenetes médiafelületen. 


mert hát lehetne ezt értelmesen is. majd elmondom hogy megy ez a partizánoknál, ha ennyi nem volt elég. figyeljetek csak.

egy partizán*.

Csehszlovák Rém

*a partizánok titkos konspirációs elmélet hősei, a valóságban élnek, de közéleti tevékenységüket álnéven kénytelenek folytatni a nemzeti együttműködés rendszerében. 

2 komment

Címkék: székely partizán nemzeti együttműködés rendszere slivovica csehszlovák kém uhorsko entente volby dotoho blog székely menet

A bejegyzés trackback címe:

https://uhorsko.blog.hu/api/trackback/id/tr875603855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Idősebb Lencsés István 2013.10.30. 09:10:39

Szerintem te Csehszlovák Kém vagy csak egyszerre két blogon akarsz irogálni.

Csehszlovák Rém 2013.10.30. 13:34:33

@Idősebb Lencsés István: mondanám , hogy megtisztelő, de nem. Ha nem lenne egyértelmű: ez a blog részben a csehszlovák kém ellenében, es részben a provokációjára reagálva kivan működni. Azért csak részben, mert az élet sokkal tartalmasabb, mint amennyit abból a csehszlovák kém felfogni, lereagálni képes..
süti beállítások módosítása