HTML

A Csehszlovák Rém, partizánok Uhorskoban

Friss topikok

  • Csehszlovák Rém: @Idősebb Lencsés István: mondanám , hogy megtisztelő, de nem. Ha nem lenne egyértelmű: ez a blog r... (2013.10.30. 13:34) Csehszlovák Rém?

Kémtettek és rémtettek.

2013.11.03. 11:14 Csehszlovák Rém

Mivel a partizán civil foglalkozásával keresi a kenyerét, ezért bértollnokunk csúnyán beelőzött. Rögtön kettő darab nyílt színi provokációval. Hiába, nincs is szebb , mint index pénzen médiakurválkodni, ennél már csak az a szebb, mikor úgy próbál fenyegetőzni finoman, hogy az ember privát adatait szerzi meg és teszi közzé ez a kolléga, ez a féreg, persze nyilván ő ekkora hacker zseni (vagy valamelyik indexes haver, vagy valamelyik amúgy nem létező közös barátunk segített..), merthogy a Facebook adataim nem publikusak. Nem bizony.

B.B. ez biztos jó ötlet volt? 

csehszlovák médiakurva barátunk leleplezését persze mindenki elkövetheti, aki szeret guglizni, az élményt meghagyom nektek..

Korábbi posztunkban felvázolt cseszko választások utáni izgalmak tovább tartanak. Mostanra nem kétséges, hogy ez a Zeman tökös csávó. Előbb kiiktatta Sobotka pajtast, aztan hirtelen kórházba vonult, hogy ne kelljen nyilatkoznia. 

Merthogy cseszkoban most pont itt tartunk még mindig: az elvileg független elnök berántotta a cséeszeszdés haverokat, és kiadta az ukázt. Aztán most meg bújkál, mer nyilván botrány lett. Prájszlessz.

Persze Prágában csücsülve sokkal izgalmasabb még egy szar alázós posztot rittyenteni a székelyek menetéről, meg horogkeresztet rajzolni a Vona mellé. Ez amúgy akkor is horogkereszt, ha a Vona feje mellé teszed gyökér, ja és mivel a te szervered nem az USA-ban van még rá is cseszhettek erre.. Mindezt a legnépszerűbb portálon, címlapon vazzeg. Egyétek parasztok, a tiétek. Nyilván az a legfontosabb, hogy mennyien voltak voltak, meg nyilván a kurva anyját mindenkinek, ha át mer menni a komáromi hídon. Mer ez aztán a provokáció, mi? Böszme Barom vagy te, nem kém.

Csak szólok, hogy se a székelyek -és a velük meglepő módon szimpatizáló magyarok-, se a Sólyom nem bántott senkit. Persze birkaként már az is felháborító, ha kinyitjuk a pofánkat.

update: a Vona meg a horogkereszt eltűnt az index címlapról, de csak a címlapról..

update#2: cseszkoban nov 10ig fű se fog nőni, akkor lesz a cséeszeszdé kongresszus ui.

Szólj hozzá!

Címkék: székelyek Vona Sólyom Zeman Sobotka

A bejegyzés trackback címe:

https://uhorsko.blog.hu/api/trackback/id/tr865612435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása