HTML

A Csehszlovák Rém, partizánok Uhorskoban

Friss topikok

  • Csehszlovák Rém: @Idősebb Lencsés István: mondanám , hogy megtisztelő, de nem. Ha nem lenne egyértelmű: ez a blog r... (2013.10.30. 13:34) Csehszlovák Rém?

Cseszko konc..

2013.10.30. 10:44 Csehszlovák Rém

Csodálatos marakodás vette kezdetét a koncon -ha úgy jobban tetszik a hatalmon- az ünnepet megelőzően, közben meg azóta is.. Várhatóan még egy darabig el fog tartani a cirkusz, de az erőviszonyok kezdenek kirajzolódni.

A választások legviccesebb figurája cseszkoban maga az elnök Zeman, aki egy banánköztársaság elnökének kvalitásaival rendelkezik, de legalább hiú, és aki -miután a saját pártocskájának esélye se volt semmire, bezzeg ha a szemét brnoi rektor engedte volna a kampányban misét celebrálni az ifjúságnak..- szóval aki megpuccsolta a győztes cséeszeszdé elnökét, a vicces nevű Szombatka Sobotka elvtársat.. MI VAN??

(aki nem tudná, Zeman a cséeszeszdé elnöke volt korábban, és ő az aki az egyik rektort erre a nagy és hagyományos világháborús ünnepre azért nem hívott meg, mert meleg nem szimpatikus neki, a másik nem meghívott meg a brnoi rektor bácsi volt, na találjátok ki miért..természetesen a magyarok visszanyaló ostora, a csehszlovák kém valamiért erről még nem írt, meg a Guido Westervelle sem lázadt föl..)

A partizán ilyenkor meghúzza a slivovicás butykost, és elégedetten konstatálja, hogy cseszko egy következményekkel bíró ország, tudnillik sobotka elvtársnak azért kell mennie, mert ő a hibás, mer csak kicsivel nyertek. mer a komcsikkal közösen nem jött össze a többség. Hmm. Emésztgessétek.. (a Zemant még sneki nem szólította fel, hogy szeresse a melegeket, na majd a csehszlovák kém..)

Nyilvánvalóan a cseszko népi demokrácia aranykönyvébe bekerül ez a választás, és azért nézzük meg mi is a tényszerűség kedvéért, milyen koala várható:

Az oligarchánk -Babís- Ano ott lesz ez már elég valószínű. kurvára meglepődött az összes rém és partizán. hiába no, oligarchának lenni tudni kell. Ha a partizánok elég suskát tudnak összeszedni, akkor megvesszük először fél Uhorskot, meg az indexet..oszt indulunk a választásokon.

A másik gyanús befutó, nem fogjátok elhinni, hogy ilyen van -még: Kereszténydemokrata Unió-Csehszlovák Néppárt!!! és ez tök komoly, ezek nem csak a tévéműsort tolják közösbe, pl. cseszkoszlovenszko má talent (cseszko x faktor), hanem még párt is van. Nevében közös. Ja, amúgy a választások után élőbe kapcsolták a partizánok kedvencét, az entente felvidéki ügynökét, Viktor pálnka pajtását, Fico-t. Éljen. Vazzeg.

Összességében a Csehszlovák Rém örül, a partizánok pozíciói erősödnek. 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: Fico csehszlovák kém Zeman Sobotka CSSD KDU-CSL Babís Ano

A bejegyzés trackback címe:

https://uhorsko.blog.hu/api/trackback/id/tr915606002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása