HTML

A Csehszlovák Rém, partizánok Uhorskoban

Friss topikok

  • Csehszlovák Rém: @Idősebb Lencsés István: mondanám , hogy megtisztelő, de nem. Ha nem lenne egyértelmű: ez a blog r... (2013.10.30. 13:34) Csehszlovák Rém?

Az András.

2013.11.20. 21:24 Csehszlovák Rém

Kicsit se akarok foglalkozni  cseszko eseményekkel. Úgyis rendben lemegy az osztozkodás, oszt jövőre fasza lesz minden ott is. Egészen nagy botrányok után - itt kívánunk a partizánok nevében sok boldogságot Necas-nak -az ő kormánya borult be a gyengébbek kedvéért- és ifjú feleségének- szóval, konszolidálódik a helyzet. Éljen. 

Hanem aztán mi van itt a lavórban. Kispolgári demokráciánk kitermeli a maga hőseit, botrányait. Különösen szomorú nézni a következmények nélküli ország elitjének túlkapásait. Meg ezt a kibaszott nagy klientúrarendszer fejlődést, 21. századi Rokonok.


Itt van ez a Horváth András. Igazi partizán. Mer ki vagy mi? a faszom vesz rá valakit, hogy családdal bevállal egy ilyet? Hát normális ez a zember? Megy a nagy pártállami kussolás, parlamenti bizottság nuku, a balfasz (sic!) szociálisták nem írgyák alá, de nem ám az antiszemita Jobbikkal. Mer a Steinernek bekiabálták, hogy zsidó, meg különben is balfaszok mind. itt:

Magyar Snowden.

5154776_9b3aeec43714fe43cad1ace969cd6b5f_wm.jpgfotó:Index

de amúgy is elkúrnák a bizottságot. ugye?

Nálunk ömlik az ukrán csempészcigi, növekednek a döbrögik, aztán jön ez a csávó és beindítja a trágyázót..Nem sok esélye van:

  • nálunk a botrányokat évekig húzzák szét, hogy még az értelmesebbje is kételkedjen a nyilvánvalóban. Nagy büdös nyugati bóvli demokráciában csak öreg bikák vannak, aki fönn a várban várják, hogy kit kúrjanak seggbe, mert éppen megpróbál változtatni a rendszeren, vagy legalábbis annak egy komoly hibájára fényt derít. (?)
  • úgy tűnik nem tud az ember a nyilvánosság előtt borítani, mert adótitkokat képeznek (?) az információk legfontosabb részei. (mondjuk nem lenne baj, ha véletlenül valamelyik újságíró postaládájába bedobnák valaki, de 1. ki akar most még egy baját? 2. amúgy is engedélyt kell kérni, mert nincs a lavórban sajtószabadság, csak a politikának érdeke (?) -amúgy egy igazi partizán borít, lásd lentebb
  • a partizánok összes ellensége ilyenkor megfogja egymás kezét, ők csak puhára eshetnek.

Szóval ez a helyzet. Éljen.

Csak jelzem, hogy a filmekben a színre lépett partizán terít, és borít. Az ügyészség már biztos kérdezte a Horváth Andrást, és a nyomozás érdekében már elkezdték a tökös TEK-el lefoglalni az adathordozókat és szerződéseket. Vagy most mi a fasz történik? Ebben az ügyben is az időfaktorral fog elkulcsárosodni az egész.

de félünk, hogy a korcs demokráciában a hatalmi ágak szétválasztásának alakítása, igazából a törvényhozót helyezte mind fölé, túlzott hatalmat adva a kezébe.

És még a végén a Feri is visszatér.

Szólj hozzá!

Címkék: Gyurcsány Ferenc TEK Horváth András Rokonok Necas

A bejegyzés trackback címe:

https://uhorsko.blog.hu/api/trackback/id/tr675646515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása